Villa Alma + Markus Aujalay = Sant!

Alla vi på Villa Alma och Restaurang Alma’s är extremt glada att inför den stekheta sommaren 2022 få förmånen att jobba ihop med en av Sveriges absolut mest kända och omtyckta kockar, Markus Aujalay. Med sin enorma erfarenhet och kunskap och det faktum att han gillar oss och vad vi gör på Alma’s skarpt tror vi detta kan bli något alldeles speciellt.

”Jag och Tobbe känner varandra sen många år från min tid i Åre. När jag besökte Villa Alma första gången blev jag helt tagen av läget, miljön, den familjära känslan, helt i min smak! Att få vara med och utveckla och bidra till restaurangen känns otroligt kul och ärofyllt” säger Markus som ska agera utvecklare och inspiratör till oss alla på Alma. Markus kommer sätta upp största delen av den fortsatt asiatiska menyn (Vi behåller 3 tidigare Almasfavoriter) kommer jobba tajt med vårt kockteam samt regelbundet vara på plats i såväl kök som restaurang och vara en del av Alma’s. En dröm tycker vi såklart och längtar redan!

Alma’s med Aujalay öppnar torsdagen den 26 maj och bordsbokningen för sommaren öppnar 11 maj. Under Almedalsveckan, datum 2-7/7 är hotellet abonnerat, samt att vår sena sittning onsdag – lördag v29&30 ej är bokningsbar ännu då vi prioriterar den för våra hotellgäster, men vi kommer släppa lediga bord eftersom.

 Vi ses i Sommar!

Hälsningar från Team Alma’s och Markus Aujalay

Vill du jobba med oss?
Restaurang Alma´s storsatsar inför Sommaren 2022 ihop med Markus Aujalay och vi behöver nu förstärkning av några hungriga kockar med 3-5 års erfarenhet.

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

Middag på Alma’s

Efter en helt fantastisk sommar och höst 2021 med Alma´s laddar vi nu för fullt inför öppning under andra hälften av Maj 2022. Nytt för i år blir vårt stolta samarbete med Markus Aujalay.

”Fantastiskt bra service där vi fick bästa tänkbara rum, så bra fixat av personalen. En av de bästa hotellfrukostar vi varit på där allt var lagat från grunden, fräscht och gott!

Bra restaurang med härliga asiatiska rätter och mysig utedel där man kunde ta ett glas före eller efter middagen. Överlag en riktigt riktigt trevlig upplevelse väl värt priset :)” – Erik, Booking.com

“Från strandpromenaden öppnar du den vita dörren och kliver in på detta magiska och personliga boutique hotell. Känslan är harmoni, omtänksamhet och ”här vill du aldrig checka ut”. Ute på pation omringas du av en unik miljö och med utsikt över havet.

Avnjut en brunch med välkomponerade drinkar eller middag med mellanrätter. Och ja, du kommer vilja beställa in alla rätter. Vilket du väljer, boende eller mat, så kommer du inte bli besviken – förläng vistelsen och njut, du kommer tacka mig efter.” – Sofie, Tripadvisor