Restaurang Alma’s

Villa Alma, med sitt fantastiska läge är som gjort för mysiga frukostar och middag och drinkar på Alma´s restaurang med platser både inne och ute på vår nya terrass. På hotellet har vi såväl en härlig matsal för frukost och middag, en helt ny uteservering mot Almedalen samt vår sagolika trädgårdsterrass med havsutsikt och solnedgång nästan varje kväll.

Vi vill vara Almedalens vardagsrum och skapa en naturlig mötesplats i parken, något vi tycker behövs och saknats. Hit kan man komma även om man inte är hotellgäst för att njuta av våra härliga miljöer samt till det fantastisk mat och dryck.

Välkommen till oss på Villa Alma!

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

Middag på Alma’s

Vår helt nya och efterlängtade kvällsrestaurang, Alma´s. Vår köksmästare, Max, har skapat en meny med asiatiska influenser som andas Sommar, Sommar, Sommar. Öppet tis-lör

”Vi bokade det nyrenoverade Villa Alma i mitten på Juni. Och wow vilken upplevelse. Har bott på det flesta hotell på Gotland men Villa Alma sticker ut med sin inredning, personliga kontakt med personalen, frukosten ja allt. En fantastisk upplevelse helt enkelt som varmt rekommenderas.”

Kimmo ITripadvisor.com

Hitta rätt
Startsida
Våra rum
Restaurang Alma’s
Om Villa Alma

© 2020 – All rights reserved