Restaurang Alma’s

Villa Alma, med sitt fantastiska läge, är som gjort för mysiga frukostar, sköna eftermiddagar i sofforna och en kaffe, drink eller matbit i våra så härliga miljöer.

Vi vill vara Almedalens vardagsrum och har med Villa Alma skapat en naturlig mötesplats i parken, något vi tycker behövs och saknats. Till oss kan man komma även om man inte är hotellgäst för att njuta av våra härliga miljöer och ta del av vårt utbud av mat och dryck.

Vår så väldigt populära Frukostbuffé går att boka fredag-söndag, vi har dock ett begränsat antal platser varje dag så passa på att boka redan nu.

Efter en helt fantastisk sommar och höst med så enormt många glada och nöjda gäster har vi nu stängt vår asiatiska Kvällsrestaurang Alma´s för säsongen, vi kommer dock fortsätta hålla öppet under helgerna med After Work. Här hittar ni bland annat våra så omtyckta ost- och charkbrickor, plock och noga utvalda drycker. Öppet fredag & lördag mellan kl 16.00-21.00.

Fortsatt varmt välkommen till oss på Alma´s!

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

CHARK, OST och BUBBEL PÅ ALMA’S

Hösten är här och med det är After Work säsongen igång igen. På Alma fortsätter vi med förra årets väldigt uppskattade helgeftermiddagar med chark, ost & goda drycker. Vi har massor av sköna sittplatser i våra olika rum, boka antingen din plats eller kom förbi på drop. Vi har öppet Fredagar & Lördagar mellan 16-21, varmt välkommen till oss på Alma!

Middag på Alma’s

Efter en helt fantastisk sommar och höst med så enormt många glada och nöjda gäster har vi nu stängt vår asiatiska Kvällsrestaurang Alma´s för säsongen, vi kommer dock fortsätta hålla öppet under helgerna med After Work. Här hittar ni bland annat våra så omtyckta charkbrickor, plock & utvalda drycker. Öppet fredag & lördag mellan kl 16.00-21.00.

Vi fortsätter även med sopplunch på lördagar mellan kl 12.00-16.00, något som också det visat sig vara väldigt uppskattat.

”Fantastiskt bra service där vi fick bästa tänkbara rum, så bra fixat av personalen. En av de bästa hotellfrukostar vi varit på där allt var lagat från grunden, fräscht och gott!

Bra restaurang med härliga asiatiska rätter och mysig utedel där man kunde ta ett glas före eller efter middagen. Överlag en riktigt riktigt trevlig upplevelse väl värt priset :)” – Erik, Booking.com

“Från strandpromenaden öppnar du den vita dörren och kliver in på detta magiska och personliga boutique hotell. Känslan är harmoni, omtänksamhet och ”här vill du aldrig checka ut”. Ute på pation omringas du av en unik miljö och med utsikt över havet.

Avnjut en brunch med välkomponerade drinkar eller middag med mellanrätter. Och ja, du kommer vilja beställa in alla rätter. Vilket du väljer, boende eller mat, så kommer du inte bli besviken – förläng vistelsen och njut, du kommer tacka mig efter.” – Sofie, Tripadvisor