Restaurang Alma’s

Villa Alma, med sitt fantastiska läge, är som gjort för mysiga frukostar, sköna eftermiddagar i sofforna och en kaffe, drink eller matbit i våra så härliga miljöer.

Vi vill vara Almedalens vardagsrum och har med Villa Alma skapat en naturlig mötesplats i parken, något vi tycker behövs och saknats. Till oss kan man komma även om man inte är hotellgäst för att njuta av våra härliga miljöer och ta del av vårt utbud av mat och dryck.

Vår så omåttligt populära Frukostbuffé går att boka alla dagar, vi har dock ett begränsat antal platser varje dag så passa på att boka redan nu.

Efter en helt fantastisk sommar med så många glada gäster har vi beslutat att hålla vår asiatiska Kvällsrestaurang, Alma´s öppet fram Lördagen den 2 Oktober. Från September månad kör vi öppet Torsdag-Lördag från 18.00 till sent.

Varmt välkommen till oss på Alma´s!

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

Middag på Alma’s

Sommaren 2020 skapade vår köksmästare, Max Hammerin, en meny med asiatiska influenser som blev en riktig toksuccé. Med vårt underbara läge, mat och miljö blev Alma´s en av Visbys mest fullbokade restauranger. Efter en helt fantastisk sommar med så många glada gäster har vi beslutat att hålla vår asiatiska Kvällsrestaurang, Alma´s öppet fram Lördagen den 2 Oktober. Från September månad kör vi öppet Torsdag-Lördag från 18.00 till sent.

”Fantastiskt bra service där vi fick bästa tänkbara rum, så bra fixat av personalen. En av de bästa hotellfrukostar vi varit på där allt var lagat från grunden, fräscht och gott!

Bra restaurang med härliga asiatiska rätter och mysig utedel där man kunde ta ett glas före eller efter middagen. Överlag en riktigt riktigt trevlig upplevelse väl värt priset :)” – Erik, Booking.com

“Från strandpromenaden öppnar du den vita dörren och kliver in på detta magiska och personliga boutique hotell. Känslan är harmoni, omtänksamhet och ”här vill du aldrig checka ut”. Ute på pation omringas du av en unik miljö och med utsikt över havet.

Avnjut en brunch med välkomponerade drinkar eller middag med mellanrätter. Och ja, du kommer vilja beställa in alla rätter. Vilket du väljer, boende eller mat, så kommer du inte bli besviken – förläng vistelsen och njut, du kommer tacka mig efter.” – Sofie, Tripadvisor