Restaurang Alma’s

Villa Alma, med sitt fantastiska läge, är som gjort för mysiga frukostar, sköna eftermiddagar i sofforna och helger med chark och dryck. Efter sommarens och tidiga höstens succé med Restaurang Alma´s kör vi nu vidare i lite lättare tappning. Samma fina miljöer, grymma personal, en maffig charkbricka, diverse ostar och plockmat, detta tillsammans med en massa god dryck. Vi håller förutom vår omtalade frukost alla dagar även öppet under helgerna, fredag och Lördag, från 16.00 och framåt. Ett trivsammare och mer avkopplande helgnöje har vi svårt att tänka oss.

Vi vill vara Almedalens vardagsrum och skapa en naturlig mötesplats i parken, något vi tycker behövs och saknats. Hit kan man komma även om man inte är hotellgäst för att njuta av våra härliga miljöer och ta del av vårt utbud av

Välkommen till oss på Villa Alma!

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

Middag på Alma’s

Vår helt nya och efterlängtade kvällsrestaurang, Alma´s. Vår köksmästare, Max, har skapat en meny med asiatiska influenser som andas Sommar, Sommar, Sommar.

Restaurangen tackar för en underbar sommar och välkomnar er tillbaka 2021.

”Vi bokade det nyrenoverade Villa Alma i mitten på Juni. Och wow vilken upplevelse. Har bott på det flesta hotell på Gotland men Villa Alma sticker ut med sin inredning, personliga kontakt med personalen, frukosten ja allt. En fantastisk upplevelse helt enkelt som varmt rekommenderas.”

Kimmo ITripadvisor.com

Hitta rätt
Startsida
Våra rum
Restaurang Alma’s
Om Villa Alma

© 2020 – All rights reserved