Restaurang Alma’s

Villa Alma, med sitt fantastiska läge, är som gjort för mysiga frukostar, sköna eftermiddagar i sofforna och en kaffe, drink eller matbit på någon av våra terrasser.

Vi vill vara Almedalens vardagsrum och har med Villa Alma skapat en naturlig mötesplats i parken, något vi tycker behövs och saknats. Till oss kan man komma även om man inte är hotellgäst för att njuta av våra härliga miljöer och ta del av vårt utbud av mat och dryck.

Efter en vinter av ytterligare renoveringar och förbättringar i
öppnade vi hotellet för säsongen den 1 april 2021 och det går nu att boka vår så omtyckta frukost, under helgerna, Fredag-Söndag.

Vår succé från sommar/höst 2020, Restaurang Alma´s med vår asiatiska meny, öppnar i år fredagen den 14 Maj. Vi håller sen öppet Torsdag – Lördag under Maj och Juni och från veckan efter Midsommar kör vi öppet 6 dagar i veckan, Tisdag-Söndag.
(Bokningen till Juli-September öppnar i början av Maj)

Boka gärna din frukost eller middag här nedanför.
Välkommen till oss på Villa Alma!

Frukost på Villa Alma

Den redan väldigt omtalade frukosten på Villa Alma ingår för alla hotellgäster. Här erbjuder vi det allra mesta du kan önska dig av din perfekta hotellfrukost i en oslagbar miljö.

Middag på Alma’s

Sommaren 2020  skapade vår köksmästare, Max Hammerin, en meny med asiatiska influenser som blev en riktig toksuccé. Med vårt fantastiska läge och miljö blev Alma´s en av Visbys mest fullbokade restauranger. Vi laddar redan inför öppningen 2021 med en hel del nyheter!

”Fantastiskt bra service där vi fick bästa tänkbara rum, så bra fixat av personalen. En av de bästa hotellfrukostar vi varit på där allt var lagat från grunden, fräscht och gott!

Bra restaurang med härliga asiatiska rätter och mysig utedel där man kunde ta ett glas före eller efter middagen. Överlag en riktigt riktigt trevlig upplevelse väl värt priset :)” – Erik, Booking.com

“Från strandpromenaden öppnar du den vita dörren och kliver in på detta magiska och personliga boutique hotell. Känslan är harmoni, omtänksamhet och ”här vill du aldrig checka ut”. Ute på pation omringas du av en unik miljö och med utsikt över havet.

Avnjut en brunch med välkomponerade drinkar eller middag med mellanrätter. Och ja, du kommer vilja beställa in alla rätter. Vilket du väljer, boende eller mat, så kommer du inte bli besviken – förläng vistelsen och njut, du kommer tacka mig efter.” – Sofie, Tripadvisor