Middag på Alma’s
Sommaren 2020 såg öppningen av vår egna hotellrestaurang, Alma`s. Vår köksmästare, Max, skapade en meny med asiatiska influenser som andades Sommar, Sommar, Sommar.
Tillsammans med vår barmästare Kims fantastiska drinkar och cocktails och vår rätt oslagbara miljö, såväl inne som ute blev Alma´s utan tvekan sommarens snackis i Visby. Vi var sannolikt Visbys mest instagramvänliga ställe, något vi ser fram emot igen när vi öppnar upp Alma´s under försommaren 2021 igen!
Rätter
Sallad på Hamachi, apelsin ponzu, vattenkrasse, silverlök, puffat vildris och soja marinerad forellrom
165:-
Halstrad Tonfisk med risnudelsallad, kimchi majonnäs, bok choy och friterad schalottenlök
165:-
Sotad kammussla med tärnad ananas, gurka och chili, rättikasallad och granatäpple
155:-
Confiterat krispigt Anklår med svarv på betor, svart risvinäger, vetegräs och ingefära
160:-
Carpaccio på Wagyu biff med soja emulsion, syltad och torkad ingefära, wasabi och picklad rödlök
170:-
Grillad Iberico secreto i hjärtsalladsblad med, Kimchi, jordnötter, gochujang glace och koriander
170:-
Eldad Avokado med friterad vitlök, citrontapioka, soja, yuzu, och blomster krasse
130:-
Kinesisk Gurka Sichuan med smetana, chiliolja, Sichuan peppar, silverlök och gräslök
120:-
Vitlöksstekt Sparrisbroccoli med tahinidressing, parmesan, picklad lök och jordärtskocka
135:-
Dessert
Jordgubbar med långpeppar, pistagenötter och vaniljglass
95:-
Karamelliserad Ananas med lättvispad grädde och kokos
95:-
Creme brulée med smak av Citrongräs
95:-